Foto: Google Maps

Klaas Vos in gesprek met Chris de Stoop: Wanneer het water breekt

OSSENDRECHT -  Wanneer het Water Breekt – is de titel van het pas verschenen boek van Chris de Stoop. Vanavond komt de auteur naar de protestantse kerk en gaat hij in gesprek met Klaas Vos. 


Wanneer het water breekt is een indrukwekkend en waargebeurd verhaal over de Vietnamese visser Hung die destijds Vietnam met zijn boot ontvluchtte.  Maar het is ook het verhaal van zijn reisgenoten, waarmee hij langdurig ronddobberde op zee. Chris De Stoop spoorde tientallen van hen op: Wie zijn zij, wat is er gebeurd, hoe leven ze nu?

Chris De Stoop – is auteur en journalist, geboren in het Belgische Sint-Gilles-Waas. Hij schreef o.a. De BRES over het dorp Doel.  De Stoop is vooral bekend geworden door zijn boek DIT IS MIJN HOF –over de Hedwigepolder, zijn geboortestreek.

Deze avond wordt georganiseerd door boekhandel Quit. Entree is 7,50 euro. Informatie en aanmelden: Ad Quist -  info@quistboeken.nl   -   Loes van Arkel - arkelfam@wxs.nl 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief