Foto: Humphrey Hekhuizen

Inschrijvingen voor vakantieweek KVS Ossendrecht geopend

OSSENDRECHT - KVS Ossendrecht gaat ook dit jaar weer op kamp. Op maandag 29 april 2019 worden alle kinderen verwacht en het duurt t/m donderdag 2 mei 2019. Lijkt het je leuk om mee te gaan en zit je in groep 1 t/m 8? Schrijf je dan nu in en kom dan samen met je vrienden naar het kamp van KVS.


"Tijdens het kamp lopen we een speurtocht, doen we leuke spelletjes en strijden we tijdens de gezellige activiteiten in het bos en op onze locatie. Beleef het allemaal op onze kamplocatie in Loon op Zand", laat de organisatie weten.

Inschrijven kan vanaf nu t/m maandag 31 maart 2019. Maar let op, om onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, hanteren wij een maximum aantal inschrijvingen. Weer er dus snel bij. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: via http://www.kvs-ossendrecht.nl/ of op de facebook pagina van KVS: https://nl-nl.facebook.com/KVSossendrecht/. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief