Marc van der Steen nieuwe bestuurder van Stadlander

WOENSDRECHT - Woningcorporatie Stadlander heeft een nieuwe bestuurder. De Raad van Commissarissen van Stadlander benoemt Marc van der Steen per 21 juni 2019 als nieuwe bestuurder van woningcorporatie Stadlander.


"Marc is een echte volkshuisvester. Hij staat voor betaalbaar wonen in een duurzame woning en voor goede samenwerking met huurders en wijkpartners. Hij heeft speciale aandacht voor mensen die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Marc is opgegroeid in Bergen op Zoom en maatschappelijk actief op de Brabantse Wal. Hij is hierdoor goed bekend met het werkgebied van Stadlander", laat de woningcorporatie in een verklaring weten.

"Marc van der Steen heeft heel veel zin om zich met de collega's en samenwerkingspartners in te zetten voor de huurders van Stadlander, en de wijken en kernen waarin de huurders wonen. Hij is een mooie opvolger van Ton Ringersma die op 20 juni afscheid neemt van Stadlander."

De Raad van Commissarissen verwacht met Marc van der Steen de ingezette koers van Stadlander voort te zetten en met zijn kwaliteiten deze koers verder te kunnen intensiveren. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorger weekkrant

Nieuwendijk, Genderen en Hank

Gemotiveerde mensen (gepensioneerd)

oudenbosch

Bezorger kranten en/of folders

Etten-Leur

Bezorger Altena Nieuws

Nieuwendijk en Genderen

Allround medewerker TD

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief