Foto: Humphrey Hekhuizen

Meulenrakkers steken handen uit de mouwen tijdens Boomfeestdag

CALFVEN - Calfven is weer vijf bomen rijker. Tussen de buien door kwamen de leerlingen van groep 8a van de Meulenrakkers naar Calfven gefietst om samen met drie wethouder de bomen te planten.


Samen met wethouders Van Agtmaal, Van der Beek en De Waal zwoegden vanochtend de leerlingen van de Meulenrakkers om maar liefst vijf bomen te planten. Bij één vand e bomen stopten de leerlingen en wethouders een tijdcapsule in de grond. Daarin staan de namen van de leerlingen die de bomen hebben gepland.

De leerlingen kregen bovendien allemaal nog een klein cadeautje. Ze kregen allemaal een armbandje met de tekst 'Care for trees' als aandenken aan de dag. En de school kreeg een lesboekje en poster mee.

De boomfeestdag wordt ieder jaar gevierd in de gemeente Woensdrecht met de plant van bomen. Zo doet de gemeente haar naam als 'groene gemeente op de Brabantse Wal' eer aan. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief