Aftellen naar het Brabantse Wal Festival

HOOGERHEIDE - Nog twee nachtjes slapen en dan is het zo ver. Dan barst het Brabantse Wal festival los. Met maar liefst vier dagen aan optredens en activiteiten en namen als Snollebollekes, Pater Moeskroen en de Lawineboys belooft het groots opgezette festival weer veel bezoekers te trekken. 


Het festival vindt plaats in en rond de grote, roze/paarse tent in Hoogerheide. Maar met de naam Brabantse Wal festival mikt het festival duidelijk op bezoekers uit de gehele regio. Het festival start zaterdagavond 20 april met de Q-Music Foute Mega Party. Daarbij is de populaire feestact Snollebollekes de headliner. Op maandag vervolgt het festival met de muziekmiddag. De tent gaat die dag al om 13.30 open voor onder andere optredens van Ron van Hoof, Bonnie st. Claire en Jan van Brabant. 

Een weekend later gaat het festival door. Vrijdag 26 april staat de Hollandse Avond op het programma met onder andere de Lawineboys, Pater Moeskroen, Marijn van Geel en Wesley Klein. De laatste dag van het festival draait naast muziek vooral ook om de activiteiten. Op zaterdag 27 april, Koningsdag staat er onder andere het Kwallenballentoernooi, ponyrijden en de telekids discoshow op het programma. Die dag eindigt met een pop rock avond.

Het volledige programma vind je op de website. Daar zijn ook kaarten te bestellen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief