Foto: Eugène de Kok

Enthousiasme is groot tijdens 'Uniek Sporten, fietsen met je idool'

OSSENDRECHT - Michael Boogerd, Thalita de Jong, Monique van de Ree en Koos Moerenhout. Het waren enkele van de prominenten die vrijdag meewerkten aan de tweede editie van het evenement ‘Uniek Sporten, fietsen met je idool’.


Zo’n 200 mensen met een beperking waren uitgenodigd voor het sportieve feestje bij het Zuidwesthoek College in Ossendrecht. Ze maakten daar kennis met alle facetten van de fietssport. Ze konden een grote ronde of klein rondje koersen op de fiets, een wedstrijdje op de rollerbank aangaan met begeleiders of een handbike proberen, alles onder het genot van muziek.

Middag

Ze genoten er zichtbaar van, want al kort na het begin stond een flink aantal deelnemers te dansen. “Ik wist niet dat het zo groot was, joh”, zei Boogerd. “We gaan er alles aan doen om ze een mooie middag te bezorgen”, beloofde De Jong. De organisatie van de middag was in handen van de stichting GP Van der Poel en mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief