Logo internetbode.nl/woensdrecht

Faya Jansen ontwerpt uw interieur èn exterieur

  Bedrijvig Nieuws

CALFVEN - Het is voorjaar en dat betekent dat mensen zowel in huis als buitenshuis graag weer aan de slag gaan. Voor de mensen die er even niet uitkomen op dat vlak is er dichtbij hulp te vinden. Faya Jansen uit Calfven is gespecialiseerd in het ontwerpen van een nieuw interieur in huis, maar ook een nieuwe tuin.


“Vorig jaar september ben ik gestart met mijn bedrijf Faya Jansen – Ontwerp voor binnen en buiten. Ik studeer aan de HAS in Den Bosch in de richting landscape design. Eerder volgde ik al de opleiding interieuradvies. In het kader van mijn afstudeerproject ben ik een eigen onderneming gestart. Ik heb altijd al willen ondernemen en ik ben ook altijd al bezig geweest met interieur. Als klein meisje wilde ik al de muren verven en gooide ik de kamer om qua inrichting. Nu heb ik de kans om die droom om te ondernemen waar te maken.”

Persoonlijk woonplezier Faya weet duidelijk waar ze voor staat: “Ik wil vooral het woonplezier vergroten. Daarbij zoek ik naar de connectie tussen binnen en buiten. Mensen gaan steeds vaker naar buiten toe, waardoor het tuin meer een verlengstuk wordt van het huis. Die koppeling zoek ik dan ook bij mijn ontwerpen in 2D en 3D. Daarnaast kijk ik altijd naar de wensen van de klant. Wat wil iemand en hoe ver willen ze gaan? De één wil alleen een beplantingsplan voor de tuin, de ander wil ook een tuinontwerp. Altijd geldt dat het huis ook echt een thuis moet zijn voor de klant. Het gaat om de wens van de klant, niet om wat ik zou willen zien in huis. Wanneer mensen mij benaderen kunnen ze er dan ook van op aan dat ze bij het gehele proces betrokken worden. Ik wil het graag persoonlijk houden. Misschien is dat ook wel de Brabantse nuchterheid die daarbij naar voren komt.”

Webshop Voor het uitvoeren van de ontwerpen heeft Faya connecties met diverse partijen in de regio. “Ik werk voor de tuinzaken bijvoorbeeld samen met hoveniers uit deze omgeving. Ik kan de klant ook adviseren door welke partij ze een klus kunnen laten uitvoeren.” Faya is met haar bedrijf niet alleen actief op het gebied van ontwerpen en adviezen, maar ook op het vlak van restyling is men aan het juiste adres bij haar. “Mensen maar ook bedrijven zijn soms wel iets toe aan iets anders. Daar kan ik ze dan bij helpen. Ik heb sinds 21 maart ook mijn webshop actief met woonaccessoires en kleine meubelen voor binnen en buiten. Zo kan ik echt iedereen wat bieden.”

Faya Jansen Ontwerp voor binnen en buiten, www.fayajansen.nl – info@fayajansen.nl – 06-50922918 – Calfven

BIJDRAGE JOSÉ VAN DER WEGEN<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief