Logo internetbode.nl/woensdrecht

Fashion dagen bij van Hoof Schoenen & Mode op 14 en 15 april

  Bedrijvig Nieuws

HOOGERHEIDE - Recent is van Hoof Schoenen & Mode in Hoogerheide gestart met de verkoop van modische kleding, naast de prachtige schoenen merken en tassen die we al meer dan 75 jaar voeren in al onze drie vestigingen (Hoogerheide, Wouw en Steenbergen).


We voeren dit voorjaar mode merken als Caroline Biss en Rinascimento. Het loopt op het moment zo ontzettend goed dat we trots zijn om de prachtige collectie middels de Fashion dagen op 14 en 15 april a.s. aan onze klanten te kunnen laten zien! Op deze fashion dagen kunnen onze klanten onder genot van een hapje en drankje genieten van Fashion, Shoes & Jewellery! We hebben in de winkel van Hoogerheide een super mooie stylische bar geplaatst waar we door de weeks lekkere koffietjes en cupcakes aan onze klanten gaan aanbieden en op “ casual Friday” een lekker koud wijntje om samen op een gezellige manier het weekend in te gaan. Kortom op en top Fashion belevenis bij van Hoof Schoenen & Mode in Hoogerheide. Mogen we u begroeten?

Van Hoof Schoenen & Mode, Raadhuisstraat 20, 4631 NE Hoogerheide, 0164-612944, www.vanhoofschoenmode.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief