'Nieuwe' begeleider Uitvaartzorg Nuiten Groffen
Foto:

'Nieuwe' begeleider Uitvaartzorg Nuiten Groffen

  Bedrijvig Nieuws

OSSENDRECHT - Anita Nuiten, uitvaartbegeleider en eigenaar van Uitvaartzorg Nuiten Groffen, heeft een tweede uitvaartbegeleider aangetrokken. Ook Mieke Antonissen zal in de regio's Ossendrecht en Steenbergen families ondersteunen bij het regelen van een uitvaart. Anita: "Ik begeleid nu zelf alle uitvaarten, het is enorm fijn om in drukke tijden het werk te kunnen verdelen."


Mieke is vertrouwd met de werkzaamheden. Al sinds 2017 assisteert zij voor Nuiten Groffen bij kerkdiensten, rouwbezoek en crematies. "Het was altijd mijn ambitie om meer te betekenen voor families in deze moeilijke periode" vertelt Mieke. "Ik ben blij dat nu in de praktijk te brengen".

Het aantal diensten dat Nuiten Groffen begeleidt neemt jaarlijks toe. Wat daarbij opvalt is de groeiende vraag naar een meer eigentijdse invulling van een uitvaart. Ook wordt Anita steeds vaker al voor het overlijden gevraagd om langs te komen om de uitvaart te bespreken. Uitvaartzorg Nuiten Groffen zet zich met zorg en aandacht in om deze wensen te vervullen. Of een uitvaart nu traditioneel is of eigentijds, zij verzorgen altijd een uitvaart op maat.Gesponsord artikel

Nuiten Groffen Uitvaartzorg


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief