Randy, Nellie, Eden, Bert en Emely.
Randy, Nellie, Eden, Bert en Emely. (Foto: )

Pearle Opticiens Hoogerheide; de veiligste oogexpert uit de regio

  Bedrijvig Nieuws

HOOGERHEIDE - In september 2019 opende Pearle Opticiens Hoogerheide hun deuren aan de Raadhuisstraat 110.


Supertrots

“Wat is de winkel prachtig geworden! We zijn dan ook supertrots,” vertellen eigenaren Nellie en Randy Cornelissen enthousiast. De winkel is fris, gezellig en ruim opgezet met een enorme keuze aan monturen en zonnebrillen.

En toen kwam Corona...

Veiligheidsmaatregelen

Met het oog voor de veiligheid en gezondheid van al onze klanten en medewerkers zijn we tijdelijk dicht gegaan. Wel verleende we op gezette tijden service aan onze klanten zodat noodgevallen toch terecht konden. Alles volgens de RIVM-richtlijnen. Inmiddels zijn we weer volledig open en hebben we vergaande veiligheidsmaatregelen getroffen om onze winkel volledig veilig en verantwoord te maken!

Wij werken met plexiglasschermen, handschoenen, gezichtsmaskers, desinfecterende handgel, mondkapjes en hebben we de meest moderne oogmeetapparatuur om op 1,5 meter uw ogen te kunnen meten. Daarnaast hebben we op de vloer tape aangebracht om de 1,5 meter te kunnen borgen en hanteren we de hoogst mogelijke hygiëneprotocollen. Dit alles zodat we de gezondheid van onze klanten en medewerkers kunnen blijven waarborgen.

Kortom, Pearle Opticiens is helemaal Corona-proof en kan alle oogzorg weer bieden zoals u dat van ons gewend bent!

Actie

Ook in deze tijden willen we betaalbare en hoogst kwalitatieve oogzorg blijven aanbieden. Daarom gaan we door met de actie: 3 voor 1! Dit betekend dat als u 1 bril koopt, u een 2de bril gratis krijgt (ook mogelijk als zonnebril op sterkte) en u de 3e bril cadeau mag geven aan iemand anders. Een hele mooie actie zoals u van ons gewend bent!

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel zodat u kan kennismaken met ons team. Wij staan voor al uw vragen en oogzorg klaar!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES 

Vacatures