Logo internetbode.nl/woensdrecht

Jeugd Hotak’68 2 kampioen

  Sport en Vereniging


HOOGERHEIDE - Door een ruime 7-3 overwinning op Smash'76 1 is het 2e jeugdteam al voor de laatste competitieronde kampioen geworden. Yoerie Aarden won wederom al zijn drie enkelspelen. Rianne de Vogt (2), Bas Suijkerbuijk en het dubbel deden de rest.

In de landelijke A-groep poule B deed het 1e jeugdteam goede zaken door Taveba 1 uit Barendrecht met een 7-3 nederlaag naar huis te sturen. Wel moet hierbij vermeld worden dat één speler van de tegenpartij het door een blessure na één wedstrijd voor gezien hield (dus twee bonuspunten). Louis van Eekelen en Vicky Schijven wonnen beide tweemaal, Jason Broos eenmaal.

Jeugd 3 won in de derby tegen het Ossendrechtse TCO'78 1 vrij eenvoudig, 8-2. Maarten van Zundert (3), Joey Belloni (2), Tijn Kuijlen (2) en het dubbel zorgden voor de punten.

In de startersklasse moest Hotak'68 4 ook tegen TCO'78, in dit geval het 2e team. Ook hier werd er gewonnen, 6-4. Laura Veraart won tweemaal en Jasmijn de Vogt eenmaal. De overige drie punten kregen ze cadeau aangezien de tegenstander maar met twee man kwam opdagen.

Senioren

In de 3e divisie F leed Hotak'68 1 een nederlaag, 3-7. Met een Houdini-act aankomend weekend is handhaving in de 3e divisie nog mogelijk. Roald Vos deed het meer dan verdienstelijk door tweemaal te zegevieren. Ook Peter van Oevelen won nog één enkelspel.

Hotak'68 2 moest het opnemen tegen directe titelconcurrent ODT 3 uit Roosendaal. Ondanks de kleine 4-6 nederlaag is het kampioenschap nog niet helemaal verkeken. Edwin Kommers en Dennis Overbeeke wonnen beide tweemaal.

In de 3e klasse A blijft Hotak'68 3 het goed doen. Nu werd Het Markiezaat 3 met 7-3 verslagen. Martijn Withagen (3), Jelle Kuijper (2) en invaller Patrick van Loon (2) zorgden voor de punten.

Ook Hotak'68 4 moest het opnemen tegen de Bergenaren, Het Markiezaat 4. Door een 7-3 overwinning is klassebehoud nog mogelijk. Invaller Cees Adriaansen won knap al zijn drie enkelspelen. De overige vier punten kwamen op naam van Frank Dingemans (2), Nico van Wiltenburg en het dubbel.

Hotak'68 5 verloor zijn wedstrijd met 1-9 tegen TIOS Terheyden 1 en kan degradatie uit de 4e klasse nauwelijks meer ontlopen. Toon van loon won één wedstrijd.

Voor Hotak'68 6 is helaas wel het doek gevallen. Na de 1-9 zeperd tegen ODT 7 is degradatie naar de 5e klasse een feit geworden. Patrick van Loon tekende voor het punt.

Hotak'68 7 speelde zijn laatste wedstrijd en verloor deze kansloos met 0-10.

Paratafeltennis

In Venray werd er door Mark Alberti in de 5e klasse een mooie 3e plaats behaald tijdens het Pararanglijsttoernooi. In de poule wist Mark al zijn vier partijen met 3-0 te winnen. De tegenstander in de kwartfinale had ook niks in te brengen tegen een ontketende Mark, wederom 3-0. Helaas moest hij het onderspit delven in de halve finale, 2-3 (laatste set 9-11). Voor de troostfinale wist hij zich knap te herpakken en won deze dan ook met 3-1.

Bas Rongen werd 2e in de poule en hierna in de kwartfinale uitgeschakeld.

www.hotak68.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief