Logo internetbode.nl/woensdrecht

Paasbrunchtoernooi goed bezocht

  Sport en Vereniging


WOENSDRECHT - Maar liefst veertig deelnemers bij het toernooi op 2e paasdag. Het toernooi begon met een uitstekend verzorgde brunch door de dames en heren van het beheer. Gevolgd door het toernooi waarbij drie partijen met verschillende teams werden gespeeld.

De wedstrijdleiding was in handen van Wim Gijssel en die had alles weer prima onder controle. Bij de dames waren vier prijzen voor de nr. één, negen, zeventien en laatst. Bij de heren waren vier prijzen voor de nr. één, zes, elf en laatst.

Bij de heren was een shoot out nodig om te bepalen wie het toernooi gewonnen had, deze ging tussen Bas Markus en Peter Koolen en na drie boules gespeeld te hebben was Peter de winnaar.

Uitslagen

Dames: 1. Angela Schuurbiers; 9. Diny Schipper; 17. Tonny Laanen; Laatst Henny van Rooy

Heren: 1. Peter Koolen; 6. Jan Vercouteren; 11. Johan Schipper; Laatst Nico Berkhout

Viertallen competitie

Vanaf 22 april begint de ZomerClubCompetitie voor viertallen. Voor Petangeske spelen maar liefst vijf teams mee en zij spelen zaterdag 22 april allemaal een thuiswedstrijd.

De wedstrijden bestaan uit een triplette, een tête á tête, en 2x doublettes. In totaal dus zes wedstrijden per team. Er wordt met de wedstrijden begonnen om 13.30u.

De volgende wedstrijden worden gespeeld: Petangeske 1-Va-Tout 2; Petangeske 2-Dongen 1; Petangeske 3-Middelburg 2; Petangeske 4-Breda-boules 5; Petangeske 5-Breda-boules 6

Activiteiten April

22 april Start viertallen competitie

30 april Koningstoernooi aanvang 12.30u<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief