Dojo Satori behaalt succes op eerste wedstrijd

  Sport en Vereniging


WOENSDRECHT - Op zaterdag 28 januari namen veel karateka's van Dojo Satori voor het eerst deel aan een wedstijd. Met een team van zeven mensen nam Dojo Satori het op tegen andere sportscholen bij het All Shotokan Toernooi in Roosendaal. Hierbij wist Dojo Satori maar liefst zeven medailles in de wacht te slepen.

Binnen de karatewedstrijden heeft men twee onderdelen. Het eerste onderdeel is kata, waarbij de karateka tot in perfectie de vaste bewegingsvormen van het karate uit moet voeren. Het andere onderdeel is kumite. Hierbij moet de karateka het opnemen tegen een andere deelnemer in het vrije gevecht. Hierbij gebruikt men semi-contact systeem. Dit houdt in dat de karateka wel moet raken, maar dit moet gecontroleerd zijn. Binnen de volgende catogorieen hebben de karateka's van Dojo Satori een prijs weten te bemachtigen:

Kata: Marwa Bouhtala, 3e plaats. Nicky Seffelaar, 3e plaats. Leonie Bezemer, 3e plaats. Karwan Karim, 2e plaats.

Kumite: Annelisa Fix, 3e plaats. Lucas Groffen, 3e plaats.

Naast de behaalde prijzen heeft het kersverse katateam, bestaande uit Nicky, Femke en Marwan, nog een demonstratie gegeven. Ze zijn nog maar een aantal maanden samen aan het trainen, en de demonstratie van de twee 10 en de 8 jarige was nu al op goed niveau.

De karateka's van Dojo Satori blijven fanatiek trainen en gaan zich nu voorbereiden op het volgende toernooi op 2 april in Halsteren. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief