Logo internetbode.nl/woensdrecht

Koppeltoernooi DVW 2017

  Sport en Vereniging


WOENSDRECHT - Op zondag 29 januari houdt Dart Vereniging Woensdrecht voor het eerst een koppel dartstoernooi. Omdat er vraag was vanuit de eigen leden, en de bezoekers van de single toernooien naar een koppeltoernooi is dit jaar een koppeltoernooi toegevoegd aan de open toernooien van Dart Vereniging Woensdrecht.

Iedereen die graag een potje darts speelt kan samen met een koppelmaat deelnemen aan dit koppel toernooi. Het koppeltoernooi is een gemengd toernooi, voor zowel mannen, vrouwen als jeugd.

Het 501 koppeltoernooi gaat van start met een poule-systeem en daarna volgt de knock-out ronde. Iedereen maakt kans op een leuke prijs want er wordt gespeeld met een zogenaamde winnaars- en verliezersronde. Er is plaats voor maximaal 104 koppels.

Dit nieuwe toernooi staat ook voor het eerst onder leiding van een extern persoon; Peter Velterop. Hierdoor kan het deelnemersveld uitgebreid worden van voorheen 65 deelnemers naar maar liefst 104 koppels! Hierdoor gaat ook automatisch het prijzengeld omhoog, het blijft wel afhankelijk van het aantal deelnemers.

DVW adviseert de deelnemers zich van te voren in te schrijven. Het toernooi van afgelopen maart, Open Woensdrecht 2016, trok meer deelnemers aan dan eigenlijk plaats voor was. Dit is ter plaatse opgelost door nog een extra dartbord op te hangen, zodat er geen mensen teleur gesteld hoefden te worden. Er zijn al een groot aantal aanmeldingen binnen, wilt U meedoen en zeker zijn van een plaatsje? Schrijf U dan van te voren in door Uw gegevens door te mailen naar: DartVerenigingWoensdrecht@hotmail.nl

Het "Koppeltoernooi DVW 2017" vindt plaats in Cafézaal Boulevard aan de Raadhuisstraat 119, 4631 ND te Hoogerheide. De zaal is open vanaf 11.30 uur. Inschrijven ter plaatse kan tot uiterlijk 12.30 uur. Personen die zich vooraf hebben aangemeld dienen zich uiterlijk om 12.15 uur aanwezig te melden. Het toernooi start om 13.00 uur.

Via de website en Facebook pagina van Dart Vereniging Woensdrecht worden mensen op de hoogte gehouden van het totaal aantal deelnemers dat zich van te voren heeft ingeschreven. Ook kunt U hier alle informatie terug vinden over het koppeltoernooi en de andere toernooien van Dart Vereniging Woensdrecht.

Tijdens het toernooi kunt U ook informatie inwinnen over een lidmaatschap en competitie spelen bij Dart Vereniging Woensdrecht.

Alle informatie is terug te vinden op de website: www.dart-vereniging-woensdrecht.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief