Opening Dojo Satori groot succes

  Sport en Vereniging


HOOGERHEIDE - Donderdag 8 september ging Dojo Satori officieel open in de Bloemenlaan, te Hoogerheide. Met een opkomst van meer dan 40 enthousiastelingen was de opening van deze karateschool een groot succes.

De avond begon feestelijk met muziek en werd afgetrapt met een welkomstwoord van Manuela van Gent, de instructor van Dojo Satori. Nadat zij haar Sensei, Otto Bakker, bedankt had voor alle goede coaching, kon de avond sportief van start gaan.

De avond bestond uit drie workshops, welke de drie onderdelen van het traditionele karate bevatten: Kihon, Kata en Kumite. Tijdens de eerste workshop werd het Kihon beoefent, waarbij men technieken in de lucht traint. Vervolgens mochten de karateka's in spe met hun technieken los gaan op de stootkussens. Voorafgaand aan de tweede workshop lieten karateinstructor Manuela van Gent en haar assistent Karwan Karim een demonstratie zien van het Kata, waarbij men technieken demonstreert in een bepaalde volgorde. Daarna waren de bezoekers aan de beurt om de eerste kata uit het Shotokan karate te leren. Als laatste onderdeel kwam het kumite aan bod. Ook hierbij demonstreerde Manuela en Karwan wat je kunt na enkele jaren training. Vervolgens werd het vrije gevecht fanatiek beoefend onder leiding van Manuela. Al met al was het een geweldig leuke avond, met erg veel enthousiasme. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief