Afbeelding

Jörgen Raymann met 'Zo kan het'

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Zaterdag 14 april Jörgen Raymann met 'Zo kan het' in MFC Kloosterhof in Hoogerheide. Aanvang 20.15 uur.

Jörgen Raymann behoeft geen nadere introductie. Wie kent hem niet van zijn voorgaande cabaretprogramma’s, zijn tv-programma’s en Tante Es! Raymann gaat in reprise maar niet heus. Vandaar de titel: Zo Kan Het Ook 2.0. Hij brengt de geüpdatete versie van zijn succesvolle tour: Zo kan het ook. Raymann heeft Abraham gezien en gooit het roer om. Geen verkleedpartijen en melige liedjes, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit tevoren en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn.

Jan Rot met ‘Seks & Drugs & Rot & Roll’

Zondag 22 april 14.30u in MFC Kloosterhof.

Allemachtig prachtig jaren tachtig! Zanger en rasverteller Jan Rot hertaalt liedjes uit de jaren 80. In Seks & Drugs & Rot & Roll brengt Jan Rot ons terug naar de tijd dat we nog jong en mooi waren, op school zaten, een gezin grootbrachten of juist nog geboren moesten worden. Over Wham! op Wembley, Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso. Een jamsessie met Supertramp in de Mazzo, enz. Over Toppop, Countdown Café, Sky Channel en MTV, maar ook over krakers, je eerste cd, je eerste computer. Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne hertalingen en eigen liedjes maakt Jan Rot een spetterend vervolg op Jong & Veelbelovend over zijn jaren 70, waarmee hij onder andere de Annie MG Schmidtprijs won. Mis het niet!

Bestel uw kaarten via www.podiumkloosterhof.nl. Telefonische informatie: 0164-620221. Plaats: Huijbergseweg 3B Hoogerheide. Parkeren: gratis.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief