Kleine nederlaag Hotak’68 1

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Het 1e team kreeg het 4e team van TTC Middelburg op bezoek en dat bleek een zware kluif, getuige de 4-6 nederlaag.

Ondanks deze nederlaag is het kampioenschap nog altijd in zicht. Als de laatste wedstrijd met ruime cijfers van koploper Never Despair 2 wordt gewonnen en de directe concurrentie her en der ook wat punten laat liggen, kan de platte kar mogelijk toch nog van stal worden gehaald. De 4 punten kwamen op naam van Eric Kuijper (2), Roald Vos en Johan 't Hooft.

Hotak'68 2 speelde zijn laatste thuiswedstrijd tegen lantaarndrager Effect'71 1 uit Terneuzen. Het werd een mooie 7-3 overwinning. Edwin Kommers was goed op dreef, 3 zeges. Ook Dennis Overbeeke (2), Sophy dijkers en het dubbel waren succesvol in deze wedstrijd.

Net al het 2e team moest ook Hotak'68 3 het opnemen tegen Effect'71, in dit geval team 2. Ook hier werd er gewonnen, met dezelfde cijfers: 7-3. Roland van den Heuvel won maar liefst al zijn 3 enkelspelen. Jelle Kuijper en Tobias Vroomen deden ook goede zaken, beide 2 overwinningen.

In de 4e klasse A speelde Hotak'68 4 tegen Markiezaat 3 uit Bergen op Zoom. Aan het eind van de avond keerden de Bergenaren met gebogen hoofd terug naar huis, 6-4 nederlaag. Miranda de Bil, die een heel sterk seizoen speelt, won al haar enkelspelen. De overige 3 punten kwamen op naam van Cees Overbeeke (2) en Patrick van Loon.

Ook Hotak'68 5 won zijn thuiswedstrijd met 6-4, tegen het Roosendaalse ODT 9. Cees Adriaanse behaalde de volle buit (3 zeges) en ook Wesly van Dongen (2) en Theo den Ouden vierden mee met de overwinning.

In de 7e Klasse C kreeg Hotak'68 6 bezoek uit Bergen op Zoom, Het Markiezaat 6. Het werd een nipte nederlaag, 4-6. Als deze lijn zich doortrekt komen de overwinningen er vast en zeker aan. Gilda Knaven won op knappe wijze 2 partijen. Claudia van der Poel en Roland van den Bogart konden ieder1 overwinning noteren.

Jeugd

In de landelijke A klasse, poule A 1 stond het duel tegen Westa 1 uit het Limburgse Wessem op het programma. De jonge Hoogerheidenaren moesten genoegen nemen met een 5-5 gelijkspel. Dennis Hu en Jason Broos wonnen 2 maal en het 5e punt werd binnengesleept door Davy Hu.

Hotak'68 2 (jeugd) kreeg Tanaka 3 op bezoek en ook deze tegenstander werd met een nederlaag naar huis gestuurd. Volgende week, tegen TTC Middeburg 2 voldoen 7 punten om kampioen te worden in de 1e klasse A, nog even afwachten dus! Ook nu wist Yoerie Aarden al zijn 3 enkelspelen te winnen. Bas Suijkerbuijk en Rianne de Vogt deden het niet veel minder, beide 2 overwinningen. En als slagroom op de taart werd het dubbel ook nog gewonnen.

De laatste thuiswedstrijd voor jeugd 3 leverde helaas een 3-7 nederlaag op. Maarten van Zundert won 2 maal en het 3e punt kwam op naam van Kyana Vroomen.

In de startersklasse kwam Tanaka 5 op bezoek om te spelen tegen jeugd 4. Tanaka 5 bleek een maatje te groot, 2-8. Jasmijn de Vogt kon wederom 2 zeges noteren.

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief