Afbeelding

Wedstrijdzwemmen ZV de Zilvermeeuw

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Het was erg slecht weer op zondag 26 november. Wel een mooie dag om lekker een wedstrijdje te gaan zwemmen. In zwembad de Schelp in Bergen op Zoom vond op deze zondagmiddag de 2e recreantenwedstrijd van dit seizoen plaats.

Samen met de zwemmertjes van de Krabben, DIO, ZDF, de Wildert, AquaDream en de Meermin deden ook 10 Zilvermeeuwtjes mee en ze maakten er met zijn allen een superleuke en spannende wedstrijd van.

Het blijkt dat ook door hen goed getraind is de laatste weken. Negen grote tijdsverbeteringen en een zes- tal nieuwe tijden werden er weggezet. Bovendien mochten de Zilvermeeuwtjes negen keer op het erepodium staan. Vijf gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles mochten zij in ontvangst nemen.

Als kers op de taart zwommen de Zilvermeeuwtjes naar de eerste plaats bij de 6 keer 25 meter estafette en mochten weer een trofeetje in ontvangst nemen.

Programma

Volgend weekend is weer goed gevuld voor de Zilvermeeuw. Zaterdag deelname aan de slotwedstrijd van de Zuidelijke Cirkel voor masters in Eindhoven. Op zondag gaan een drietal Zilvermeeuwtjes naar Tilburg voor deelname aan een limietwedstrijd.

Info op www.zvdezilvermeeuw.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief