Hotak’68 1 stijgt naar tweede plaats

Sport en vereniging

HOOGERHEDE - In de Hoofdklasse A haalde het 1e team stevig uit tegen Taverbo 2 uit Boxtel, 8-2 maar liefst. Door deze ruime zege kan er weer aan een kampioenschap worden gedacht (3 punten achter koploper Belcrum 2 uit Breda). Roald Vos was zeer goed op dreef, 3 zeges. Peter van Oevelen en Eric Kuijper wonnen ieder 2 maal en ook het dubbel werd gewonnen.

Hotak'68 2 kreeg bezoek van Die Meede 2 uit Made. Helaas werd deze wedstrijd met 3-7 verloren waardoor directe degradatie uit de 1e klasse A bijna niet meer te voorkomen is. Edwin Kommers, Sophy Dijkers en Stefanie van den Heuvel van Genegen waren ieder 1 maal succesvol.

In de 3e klasse A handhaafde Hotak'68 3 zich in de middenmoot na een 7-3 zege op SAR'72 2. Tobias Vroomen, Jelle Kuijper en Martijn Withagen boekten ieder 2 overwinningen en ook het dubbel werd winnend afgesloten.

Hotak'68 4 moest het opnemen tegen Smash'76 4 uit Sint Annaland. De Zeeuwen werden getrakteerd op een kleine nederlaag, 6-4. Frank Dingemans etaleerde zijn kunnen, 3 winstpartijen. Ook Cees Overbeeke (2) en Nico van Wiltenburg deelde mee in deze overwinning.

In de 5e klasse B mocht het 5e aantreden ten WITAC'89 2. Voor dat de wedstrijd begon stond Hotak'68 5 al voor met 3-0 (de ploeg uit Willemstad kon helaas maar 2 spelers inzetten). Deze voorsprong werd mooi uitgebouwd naar een ruime 8-2 zege. Alfons Govers en Toon van loon wonnen 2 enkelspelen en ook Theo den Ouden pikte nog een puntje mee.

In de 7e Klasse C moest Hotak'68 6 ook tegen WITAC'89, in dit geval het 3e team. Jammer genoeg werd het een 4-6 nederlaag. Gilda Knaven (2), Bas Rongen en het dubbelduo Gilda Knaven/ Erna de Ridder zorgden voor de 4 punten.

Jeugd

Er stond dit weekend geen competitie op het programma maar enkele jeugdleden deden mee aan het ranglijsttoernooi in Tilburg. Jasmijn de Vogt keerde met een mooie 2e plaats huiswaarts in haar leeftijdscategorie.

Paratafeltennis

Mark Alberti en Bas Rongen speelde een paratafeltennistoernooi in Den Bosch. Ook hier keerden de Hotakkers met de prijzen terug naar huis. Mark werd 3e in de 4e klasse en Bas 1e in de 5e klasse. Over 2 weken is er een pararanglijsttoernooi in Weert, benieuwd wat ze er dan van bakken!

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief