Overwinning Hotak’68 1

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Door een 6-4 overwinning op die Meede 1 uit Made bezet het 1e momenteel de 4e plaats in de Hoofdklasse A. In deze poule is het klasseverschil vrijwel gelijk dus het belooft een spannende competitiestrijd te worden! Eric Kuijper was goed op dreef, 3 overwinningen. Ook Roald Vos (2 zeges) en Johan 't Hooft (1) deden een duit in het zakje.

In de 1e Klasse A Kreeg Hotak'68 2 bezoek van Smash'76 1 uit Sint Annaland. De Zeeuwen gingen er aan het einde van de avond vandoor met een 2-8 overwinning. Sophy Dijkers en het dubbel zorgden voor de punten.

In de 3e klasse A won Hotak'68 van Kapelle 2 met 7-3. Hierdoor staan ze 3e in de stand. Roland van den Heuvel en Martijn Withagen scoorden beide 100% op hun enkelspelen en ook Tobias Vroomen pikte nog een graantje (1 overwinning) mee.

Het 4e schoot uit zijn slof, met maar liefst 9-1 werd Scaldina 1 uit Zierikzee de deur gewezen. Frank Dingemans en Patrick van Loon wonnen beide 3 maal. De overige 3 punten werden binnengesleept door Miranda de Bil (2) en het dubbel.

Hotak'68 5 was deze speelronde vrij.

Hotak'68 6 zit in de hoek waar de klappen vallen. The Back Hands 8 uit Sint Willebrord kwam op bezoek en met een 0-10 overwinning keerden ze weer huiswaarts.

Jeugd

Voor de 3e keer op rij won het 1e jeugdteam met 7-3 in de Landelijke A-klasse (poule A), nu van Over 't Net 1 uit Amersfoort. Hierdoor staan ze op een mooie 2e plaats met een achterstand van 6 punten op de koploper. Dennis Hu, Jason Broos en Bart Jan Boudestein wonnen ieder 2 enkelspelen en ook het dubbel werd nog in winst omgezet.

Het 2e jeugdteam is goed bezig, ook de 3e wedstrijd werd gewonnen. Nu was The Back Hands 1 het slachtoffer van de dadendrang, 9-1. Door deze grote overwinning staan ze momenteel op de 1e plaats in de 1e klasse A Rianne de Vogt en Yourie Aarden wonnen (net als vorige week) 3 partijen. Bas Suijkerbuijk deed ook goede zaken, getuige zijn 2 zeges. En om de zege nog meer glans te geven was het dubbel ook nog succesvol!

Het 3e jeugdteam kreeg Westerzicht 3 uit Vlissingen op bezoek. De wedstrijd begon (0-0) met een gelijke stand en eindigde met een gelijke stand (5-5). Doordat de ploeg uit Zeeland maar met 2 man kwam opdagen waren de eerste 3 punten al een feit. De 5 punten werden nog volgemaakt door overwinningen van Maarten van Zundert en Kyana Vroomen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief