Opening van de Kinderboekenweek door 't Krekelkoor.
Opening van de Kinderboekenweek door 't Krekelkoor. Foto: M. Mulders

Veel belangstelling opening kinderboekenweek in Huijbergen

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

HUIJBERGEN - Woensdag 3 oktober werd in de Openbare Bibliotheek Huijbergen de Kinderboekenweek officieel geopend m.m.v. kinderkoor 't Krekelkoor en de mini-krekels. Nadat het lint was doorgeknipt zongen zij voor het toegestroomde publiek verschillende liedjes over het thema "vriendschap" en natuurlijk ook het lied van de Kinderboekenweek "Kom erbij!". Het was gezellig druk in de bieb.

De Kinderboekenweek duurt nog t/m 14 oktober. We hopen dat jullie de bibliotheek een bezoek komen brengen om eens te kijken in bijv. de bekroonde boeken, die je na afloop van de Kinderboekenweek kunt lenen. Bij de bibliotheek kun je gratis de Kinderboekenweekkrant en de voorleesgids ophalen.
We zijn geopend op: dinsdag van 15.00-16.00 uur (m.u.v. de zomervakantie),
Woensdag van 19.00 -20.30 uur, vrijdag van 19.00-20.30 uur en zondag van 10.30 -12.00 uur.
Tot ziens in de bieb (Canadaplein 1, 4635 AZ Huijbergen). Kijk op www.bibliotheek-huijbergen.nl of op de facebookpagina: "Openbare Bibliotheek Huijbergen" voor meer informatie.

Kinderkoor
Het optreden van kinderkoor 't Krekelkoor gaf de opening een extra feestelijk tintje. Zelfs de jonge kinderen van de kersverse "Mini- Krekels" lieten al een beetje van zich horen en zien. Vindt uw kind het heerlijk om te zingen? Elke maandag in de Kloek om 18.15u zingen we een half uurtje voor het slapengaan. Kom gerust een keertje kijken en ervaar hoe leuk het is om samen te zingen en spelenderwijs met stem en klank bezig te zijn. Kinderkoor 't Krekelkoor repeteert aansluitend op maandag van 18.45u tot 19.45u. Hierin zingen kinderen vanaf groep 4 t/m 8. Wekelijks wordt er in de zanglessen gewerkt aan stemvorming en krijgt ook een stukje algemene muzikale vorming aandacht. Als je lid wordt krijg je bovendien je eigen liedjesmap mee, zodat je thuis nog eens kunt laten horen wat je allemaal geleerd hebt. Zangtalent ontwikkelen, een uitlaatklep vinden, zelfvertrouwen opdoen en ontzettend veel plezier beleven, da 's ons ding! Ontdek of zingen in een kinderkoor iets voor jou is en kom gewoon eens binnenlopen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dénise Mulders-Hölscher: deniseholscher@online.nl of 0164-642645.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief