Even snel een groepsfoto.
Even snel een groepsfoto. Foto: Margon den Ouden

Mooie tijden en medailles Zilvermeeuwzwemmers

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Na de proefwedstrijd eind juni met alleen eigen leden was zwemvereniging de Zilvermeeuw op zondag 20 september aanwezig tijdens de 1e KNZB wedstrijd van het nieuwe seizoen. Zij zwommen samen met de Krabben, de Wildert, AquaDream en ZDF, die deze 1e Junioren- Jeugdwedstrijd organiseerde.

Omdat de wedstrijd plaatsvond in Laco Hoogerheide, was het voor de Zilvermeeuw een soort van thuiswedstrijd. Na dik een half jaar eindelijk weer een “echte” wedstrijd.
Ondanks alle regels en protocollen werd het een snelle, maar mooie en spannende wedstrijd met erg veel mooie resultaten. Zeker ook voor de Zilvermeeuwzwemmers die met twaalf zwemmers zomaar 22 ereplaatsen bij verdienden. Resultaat was 11 gouden, 6 zilveren en 5 bronzen medailles. Bovendien verbeterden zij 25 persoonlijke tijden en kwamen er 4 nieuwe tijden bij. Heel bijzonder dat na deze korte trainingsperiode ook al 2 clubrecords werden weggezet. Er is dus goed getraind in de afgelopen weken en er lopen nu een paar trotse trainers rond.
Komende zondag zijn de jongste wedstrijdzwemmers aan de beurt tijdens hun 1e wedstrijd in het Miniorencircuit. Deze vindt ook plaats in Laco Hoogerheide en wordt georganiseerd door de Zilvermeeuw. Info: www.zvdezilvermeeuw.nl, zwem@zvdezilvermeeuw.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief