Foto: Humphrey Hekhuizen

Wielerweekend Calfven was Jac van Dooren's laatste

  Sport

OSSENDRECHT - Jac van Dooren heeft dit weekend afscheid genomen van het bestuur van Stichting Bevordering Wielersport Ossendrecht.


De stichting is al jaren organisator van het Wielerweekend Calfven, dat zaterdag en zondag plaatsvond in en om Ossendrecht. Het was de dertiende editie van het weekend.

Staat van dienst

Jac van Dooren heeft een jarenlange staat van dienst in de wielersport. Hij was betrokken bij de organisatie van wedstrijden in allerlei disciplines, zoals de kermisronde in Ossendrecht en de aankomst van Olympia’s Tour. Al in 1993 kreeg hij voor zijn verdiensten het Zilveren Wiel, een onderscheiding van de KNWU. Nu hij afscheid heeft genomen van SBWO staat Peter van Dessel aan het roer. Hij zet het werk van Van Dooren voort.

Wedstrijden
Tijdens het wielerweekend Calfven waren er wedstrijden in allerlei categorieën. Waar zaterdag de amateurs hun rondjes door Ossendrecht reden, was het zondag de beurt aan de jeugd. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief