Opnieuw reeks open trainingen lacrosse in Kloosterhof
Foto: Ogers Lacrosse

Opnieuw reeks open trainingen lacrosse in Kloosterhof

  Sport

HOOGERHEIDE - Het lacrosse-team Ogers houdt tussen dinsdag 7 januari en de voorjaarsvakantie zeven open trainingen in Kloosterhof in Hoogerheide.


De toen nog onbekende sport is ruim drie jaar geleden geïntroduceerd op de Brabantse Wal door Daniël Sterenborg uit Ossendrecht.

Lacrosse beoefen je met een stick met een netje en een bal. Het is een teamsport, die voornamelijk populair is in Canada en Amerika.

Clinics

Sterenborg beoefent het al jaren en begon drie jaar geleden met het organiseren van clinics op speelveldjes in Ossendrecht. Het mondde uiteindelijk uit in een club die in de zomermaanden traint in Bergen op Zoom en in de winter verhuist naar Hoogerheide.

Aanmelden

Daar is iedereen welkom op dinsdagavonden vanaf 20.00 uur. Er liggen netjes klaar. Zaalschoenen en een mondbit zijn verplicht om mee te doen. “Ik ben op zoek naar durfals, gekkies, buitenbeentjes, mensen die niet in een hokje passen, creatievelingen, regiebrekers en anderen die zijn uitgekeken op hun huidige sport en iets nieuws willen oppakken”, zegt Sterenborg.

Aanmelden voor de open trainingen kan via info@ogerslacrosse.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief