Foto: Humphrey Hekhuizen

Oefenwedstrijd Ogers Lacrosse op sportpark Rozenoord

  Sport

BERGEN OP ZOOM - Ogers Lacrosse houdt zondag een demonstratietraining op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom.


De mannen van Ogers spelen vanaf maart in een combinatieteam met Amersfoort en Nijmegen. Ze komen uit in de Nederlandse tweede divisie. De teamleden uit Amersfoort en Nijmegen komen zondag trainen in Bergen op Zoom. Er staan vanaf 11.00 uur ongeveer 25 mannen op het veld in volle lacrosse-uitrusting. Rond 14.00 uur spelen ze een oefenwedstrijd, die voor iedereen toegankelijk is.

Eindtoernooi

Speler en coach Daniël Sterenborg uit Ossendrecht verwacht dat Ogers Lacrosse vanaf oktober een eigen team op de been kan brengen. Vanaf maart oefent de club elke dinsdag op sportpark Rozenoord. 

In de winter traint de club in MFC Kloosterhof in Hoogerheide.  Daar is dinsdag (18 februari) een eindtoernooi tussen 20.00 uur en 21.30 uur. Er komt een team uit Maastricht langs. Het toernooi is bedoeld als afsluiting van de winterperiode. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Zakgoed chauffeur

Ulicoten

Verkoper m/v

Wouwse Plantage

Uitpakkers

Cuijk

All-round timmerman

Roosendaal

Houtloodsmedewerker

Werkendam

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief