Volle Bak tijdens de Hulster Dweildag 2018
Volle Bak tijdens de Hulster Dweildag 2018 Foto: Volle Bak

Blaasband Volle Bak laat weer van zich horen

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Na twee jaar afwezigheid kan Volle Bak uit Hoogerheide eindelijk weer muziek maken voor het publiek. De komende weken laat de band op diverse plekken van zich horen.

In 2017 is Volle Bak ontstaan uit een carnavalsband. Enkele muzikanten wilden niet alleen met carnaval maar graag het hele jaar door muziek maken. Inmiddels telt de band 11 mannen en 2 vrouwen. Volle Bak speelt gezellige muziek met grote variëteit. De afgelopen tijd heeft de blaasband, wanneer het mogelijk was vanwege de maatregelen, op vrijdagavond gerepeteerd. U kunt Volle Bak de komende weken beluisteren op de Lentefeesten in Hoogerheide (donderdag 26 mei), tijdens het Kapellenfestival van BB Ullie in Hoeven (zondag 29 mei) of bij het blaasbandfestival de Hulster Dweildag in Hulst (zondag 12 juni).

De dames en heren van Volle Bak kunnen altijd versterking gebruiken. Houd je net als hun van gezelligheid, plezier en muziek maken in goede sfeer? Blaas dan eens mee tijdens een van de repetities op vrijdagavond in Hoogerheide. Meer informatie? Kijk dan op de Facebookpagina van Volle Bak, website www.volle-bak.nl of neem contact op via e-mail: info@volle-bak.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief