Het is het derde ongeval in twee weken tijd.
Het is het derde ongeval in twee weken tijd. (Foto: Tom van der Put)

Auto rijdt tegen bloembak op Meirseweg; derde keer in twee weken tijd

  112 Meldingen

ZUNDERT - Op de Meirseweg in Zundert heeft vrijdagavond 5 juli een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daar tegen een betonnen bloembak gereden. Er raakte niemand gewond. Wel was er veel schade. 


Rond 21.00 reed de auto tegen de betonnen bloembak aan. Een toegesnelde ambulance controleerde de bestuurster. Zij had niks aan het ongeval over gehouden. Wel was de schade aan de auto en de bloembak groot. Nog voordat de berger ter plekke was voor de auto, was er al een vrachtwagen van de gemeente om de bloembak op te ruimen. 

De bloembak is door de gemeente op de weg gezet in de hoop de snelheid van het verkeer omlaag te halen. De bestuurster is waarschijnlijk verblind door de laagstaande zon. Het is de derde keer in twee weken dat er zo'n ongeval gebeurd.

De bloembakken staan er volgens buurtbewoners nu ongeveer een half jaar. Zij hebben al meerdere keren contact gehad met de gemeente over de situatie.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Vakman

Zundert

Meerdere vacatures

Etten-Leur

ADL-assistenten

Bergen op Zoom Bergseplaat

Bezorger / Installateur

Oss

Bezorgers

Teteringen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief