Foto: Rijnhout Media

Dronken automobilist uit Rijsbergen veroorzaakt aanrijding in Breda

  112 Meldingen

BREDA - In de nacht van zaterdag op zondag 7 juli zijn er twee aanrijdingen gebeurd, waarbij automobilisten onder invloed van alcohol waren. Er raakte niemand gewond. Wel moesten twee bestuurders hun rijbewijs inleveren. 


Haagweg
Rond 03.45 uur kwam er een melding bij de politie binnen over een grijze Volkswagen. De auto had op de Haagweg een kettingbotsing veroorzaakt waardoor drie geparkeerde auto's waren beschadigd. De alerte melder had ook het kenteken genoteerd, omdat de veroorzaker was doorgereden. 

De agenten kwamen ter plekke, waar zij de schade opnamen. Toen kwam er een auto aangereden met een vrouw achter het stuur. Naast haar zat haar broer die direct vertelde dat hij de aanrijding had veroorzaakt. Hij wilde de schade regelen.

De 18-jarige man uit Breda werd door de politie meegenomen naar het bureau om te blazen. Hij blies 585 ug/l. De toegestane hoeveelheid is 220 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd. 

Baronielaan
Een 21-jarige man uit Rijsbergen moest afgelopen nacht ook zijn rijbewijs inleveren. Volgens getuigen is hij rond 04.10 uur, met een hoge snelheid, op de Baronielaan tegen enkele betonnen kegels gereden. Ook deze man had te diep in het glaasje gekeken. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES



DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief