Logo internetbode.nl/zundert

Twee mannen aangehouden voor zware mishandeling

  112 Meldingen

ZUNDERT - In verband met de zware mishandeling van een 23-jarige Antwerpenaar in een feestzaal aan de Wernhoutseweg in Zundert, vorig jaar oktober, heeft de politie twee mannen uit Tilburg aangehouden.


Tijdens het feest stond een groep vrienden op een balkon in de feestlocatie. Eén van hen morste rond 03.30 uur wat drank over de reling. Een andere groep die beneden stond, ging daarop naar boven om verhaal te halen en dat mondde uit in een vechtpartij. Daarbij werd een 23-jarige Antwerpenaar geslagen, waardoor hij op de grond viel en bewusteloos raakte. Hij werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis en later een kliniek gebracht. Inmiddels herstelt de Antwerpenaar thuis verder.

Camerabeelden In het onderzoek naar de daders heeft de recherche onder andere camerabeelden bekeken en getuigen gehoord. Er kwamen daarbij twee mannen als verdachten in beeld. Woensdag werd een 32-jarige Tilburger en vrijdag een 43-jarige plaatsgenoot aangehouden. Zij zijn verhoord en daarna weer in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de zware mishandeling wordt voortgezet.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief