Logo internetbode.nl/zundert

Man belaagt meisje in buitengebied Effen

  112 Meldingen

EFFEN/RIJSBERGEN – Een 19-jarig meisje is dinsdagmiddag belaagd door een onbekende man. Dat gebeurde op de Rijsbergseweg in Effen. Het slachtoffer werd beetgepakt bij haar fiets. Een getuige zag het voorval gebeuren en riep naar de man, waardoor die er vervolgens vandoor ging.


De dader wordt omschreven als een jongeman met zwart krullend haar en een baardje. Hij droeg een grijs vest en is ongeveer 1.70 m. lang.

Waakzaamheid

Mogelijk zijn er meer voorvallen geweest in de omgeving. De basisschool in Effen heeft ouders gewaarschuwd om waakzaam te zijn. Het personeel vernam dat in de omgeving van Effen en Rijsbergen de afgelopen tijd meerdere keren meisjes zouden zijn lastig gevallen. De politie kan niet bevestigen dat er meerdere incidenten zijn geweest. Wel is de melding van het 19-jarige slachtoffer bekend. “Als dit vaker is gebeurd, horen we dit graag, want dan kunnen we er meer meedoen”, benadrukt een woordvoerder van de Bredase politie.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief