Logo internetbode.nl/zundert

Caravans opengebroken op camping Laarheide

  112 Meldingen

ZUNDERT - Opnieuw heeft het dievengilde in amper een paar dagen tijd toegeslagen op een camping. Na het massaal openbreken van caravans op campings De Posthoorn en Rucphen en Zonneland in Nispen was vrijdag camping Laarse Heide in Zundert het doelwit. Dat meldt de Facebookpagina Zundert Alert. 

In totaal werd dit keer ingebroken in zo'n achttien caravans. Het is niet duidelijk wat de dader of daders hebben buitgemaakt. In Rucphen en Nispen werden vooral televisies en elektrisch gereedschap meegenomen. Vorig weekend was De Posthoorn slachtoffer van inbraken. Donderdagochtend werd de buit van Zonneland gevonden in een wei naast het recreatiepark. Vermoedelijk dumpten de daders daar de gestolen spullen toen ze gestoord werden. Het is niet duidelijk of er een verband bestaat tussen de inbraken.

FOTO SIEPMAN H./PIXELIO<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432896290935-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief