Logo internetbode.nl/zundert

Ongelukken in Achtmaal als gevolg van gladheid

  112 Meldingen

ACHTMAAL - Als gevolg van gladheid zijn dinsdagochtend in Achtmaal vrij kort na elkaar twee ongelukken gebeurd. Het eerste ongeval vond iets na 07.00 uur plaats op de Achtmaalseweg, waar een jonge vrouw met haar auto tegen een boom belandde.

Door de spekgladde weg is het slachtoffer meer dan waarschijnlijk de controle over het stuur van haar auto kwijtgeraakt. Omdat ze bekneld zat moest de brandweer er aan te pas komen om haar te bevrijden. De intussen ook opgeroepen traumahelikopter heeft haar overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Sloot Anderhalf uur later rukten de diverse hulpdiensten weer uit nadat een automobiliste met haar auto van de Nieuwmoerseweg in Achtmaal was geraakt en in een sloot terecht was gekomen. De vrouw raakte lichtgewond.

West-Brabant Ook elders in West-Brabant vonden dinsdagmorgen diverse ongelukken plaats als gevolg van de gladheid. Bij een ongeval in Steenbergen kwam een vrouw om het leven. FOTO PERRY ROOVERS<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432896290935-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Administratief medewerker (m/v)

Klundert

Snijder m/v

Baarle-Nassau

Projectmanager

Halsteren

Elektromonteur

Bergen op Zoom

Operator Productie

Essen (België)

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief