Foto: Facebook Petra Franx

Bejaarde vrouw bruut beroofd van gouden ketting

  112 Meldingen

ZUNDERT - Een bejaarde vrouw is dinsdagochtend op de parkeerplaats van de Albert Heijn in Zundert op brute wijze beroofd van haar gouden ketting en armband. Een man en twee vrouwen in een witte auto wilden weten of er een ziekenhuis in de buurt was. 


Het slachtoffer boog zich vervolgens naar de auto toe om antwoord te geven. Op dat moment stak de vrouw die voorin de auto zat zogenaamd haar hand uit om de bejaarde dame te bedanken. Dat bleek een valstrik, want op dat moment rukte de inzittende de gouden ketting van de hals van het slachtoffer. Het sieraad is voorzien van een briljanten hanger met daarop de letters A en K. Ook werd een gouden armband met briljanten van haar arm afgetrokken.

Daarna reed het drietal snel weg. Vermoedelijk gaat het om daders van Roemeense afkomst. Het voorval gebeurde tussen 11.00 en 11.30 uur. Wie meer weet, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief