De politie moest pepperspray gebruiken.
De politie moest pepperspray gebruiken. (Foto: Rijnhout Media)

Man (35) verzet zich bij aanhouding na huiselijk geweld in Klein-Zundert

  112 Meldingen

KLEIN-ZUNDERT - Een 35-jarige man uit Achtmaal is gistermiddag aangehouden in de Hulsdonkstraat in Klein-Zundert. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld tegen zijn vriendin. De verdachte werkte niet mee aan zijn aanhouding. 


Een agent zag de verdachte, die na de mishandeling per auto was vertrokken, op de Achtmaalseweg in Klein Zundert rijden. Hij zette de man op de Hulsdonkstraat aan de kant. De politieagent vertelde dat hij werd aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Daarop reageerde hij agressief en werkte vervolgens niet mee aan zijn aanhouding. Hij probeerde weer in zijn auto te komen. De man bleef zich verzetten. Daarop heeft de agent pepperspray gebruikt om de man te kalmeren. Nadat hij was aangehouden, schold hij de agent uit en beledigde hem.

Andere politieagenten hebben zich over de vrouw ontfermd. Er is een zorgmelding opgemaakt. Daarnaast wordt onderzocht of de man een tijdelijk huisverbod opgelegd kan krijgen. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief