Foto: Rijnhout Media

In elkaar gezakte man door stel beroofd van 1500 euro: politie zoekt getuigen

  112 Meldingen

ZUNDERT - Een man en een vrouw hebben gistermiddag een door suikerproblemen ingezakte man beroofd van zijn portemonnee op de parkeerplaats aan de Beukenlaan in Zundert. Hierbij wisten ze zo'n 1500 euro te ontvreemden van de man. De politie zoekt getuigen van dit incident. 


Een man zakte gistermiddag rond 15.30 uur bij zijn auto op de parkeerplaats aan de Beukenlaan in elkaar. Twee (waarschijnlijk) Oost-Europese verdachten, een man en vrouw, weten de portemonnee uit de jas van de man te pakken. Hiermee weten zij zo'n 1500 euro te ontvreemden bij het slachtoffer. 

Bij het pakken van de biljetten vallen er enkele op de grond. Omstanders pakken deze nog op, waarna de daders aangeven dat de biljetten van hen zijn. Daarom geven de omstanders de biljetten aan de verdachten. Hierna verlaat het stel de Beukenlaan in de richting van de Dirk van de Broek. Vermoedelijk lopen ze door een steeg en pakken ze aan de voorkant een auto. 

De politie roept getuigen van dit incident of andere met meer informatie contact met hen op te nemen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES