Meerdere gewonden na aanrijding bij Pub in Rijsbergen: automobilist rijdt door
De politie en ambulance kwamen ter plaatse.
De politie en ambulance kwamen ter plaatse. (Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE )

Meerdere gewonden na aanrijding bij Pub in Rijsbergen: automobilist rijdt door

  112 Meldingen

RIJSBERGEN - Een auto is zondagochtend ingereden op de bezoekers van de Jolly Jester Pub aan de Sint Bavostraat in Rijsbergen. Hierbij raakten meerdere personen gewond. De auto is na het ongeval doorgereden. 


Rond 05.30 uur heeft een aanrijding met een auto plaatsgevonden bij een Pub aan de Sint Bavostraat. Volgens getuigen zou de bestuurder van het voertuig de horecazaak boos hebben verlaten. Vervolgens is hij in zijn voertuig gestapt en in de richting van een aantal mensen die op het trottoir voor het café stonden gereden. Beelden van het incident bevestigen dit. Daarop is te zien dat meerdere bezoekers op de stoep staan te praten. Een auto komt in eerste instantie hard voorbij gereden. Kort daarna rijdt een auto met hoge snelheid in op de aanwezigen. De aanleiding van het incident is nog onduidelijk. De bestuurder is na het ongeval doorgereden. 

De politie en ambulance kwamen ter plaatse. Meerdere personen zijn gewond geraakt. Eén van de slachtoffers is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Op de weg lagen een drietal fietsen die flinke schade hadden. Het is niet bekend of hier ook mensen op hebben gezeten. 

De politie is een onderzoek gestart naar het voertuig en de inzittende. Onder andere camerabeelden worden bekeken en verschillende getuigen worden gehoord. Het voertuig wat wordt gezocht betreft mogelijk een donkere stationwagen. De auto heeft vermoedelijk op meerdere plekken schade en is volgens getuigen vertrokken in de richting van Zundert.

Was u getuige of heeft u informatie of beeldmateriaal dat de politie kan helpen bij haar onderzoek naar het voertuig en de inzittende, deel dit dan met ons. U kunt contact opnemen via 0900 8844 of anoniem via 0800-7000.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>