Er werden zeven aanhoudingen verricht.
Er werden zeven aanhoudingen verricht. (Foto: Facebook Politie Basisteam Weerijs)

Zeven personen aangehouden bij verkeerscontroles op Meirseweg en grensovergang Hazeldonk

  112 Meldingen

ZUNDERT - De politie heeft vrijdagmiddag een avond in de omgeving van de Meirseweg in Zundert en bij grensovergang Hazeldonk een verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn zeven personen aangehouden en vijf auto’s in beslag genomen.


Politieteam Weerijs heeft gistermiddag en avond met team verder een controle gericht op criminaliteit gehouden. In de omgeving van de Meirseweg in Zundert en de grensovergang Hazeldonk werden voertuigen grondig gecontroleerd. Het bleek een succesvolle controle. In totaal werden er vijf mensen aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Daarnaast werden er nog twee personen aangehouden in verband met afstaan van DNA voor een strafrechtelijk onderzoek. 

In totaal werden er vijf auto’s in beslag genomen. Er werden twee gerechtelijke stukken uitgereikt en 729 euro aan openstaande boetes geïnd. Ook werden er meerdere bekeuringen geschreven oor het vasthouden van de mobiele telefoon, het niet dragen van de autogordel en het rijden met een ongeldig kentekenbewijs/plaat. Daarnaast zijn er boetes gegeven voor het rijden met een elektrische step op de openbare weg en vanwege technische eisen aan het voertuig. 

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief