RTC Zundert bereidt eigen veldtoertocht voor

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZUNDERT - Het weekend is door onze ATB-jongens benut om beide dagen de velden en bossen in te duiken.

Op zaterdag waren er 6 tal leden aanwezig om de korte afstand van onze eigen veldtoertocht na te rijden en op zondag trok wederom een zestal naar Oosterhout om daar deel te gaan nemen aan een goed georganiseerde en mooie veldtoertocht. Overigens was het op zondagmorgen nog verraderlijk glad wat resulteerde in wat valpartijtjes.
Deze gladheid was ook de oorzaak dat er maar een minimale deelname was aan de wegrit. Deze jongens hebben de “Bostella” route gereden en kregen ook te maken met een valpartijtje.

Veldtoertocht
De voorbereiding van onze eigen veldtoertocht krijgt a.s. kerstweekend weer de aandacht middels verkenningen ervan op zaterdag en op 2e Kerstdag. De zondag wordt gebruikt om deel te gaan nemen aan de veldtoertocht in Sprundel.
Op oudejaarsdag is er maar 1veldtoertocht in de buurt n.l. in Westmalle. Men zal onderling overleggen wat men op deze dag gaat doen.
Laat ons hopen dat de komende weekends het weer beter zal zijn zodat we ook weer met wat meer mensen de weg op kunnen. Zowel op 24 december als op 31 december vertrekken we hiervoor weer om 09.00 uur bij De Valk. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief