Nieuws van Stichting Welzijn Zundert

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZUNDERT - Het jaar 2017 loopt ten einde. Voor SWZ een bewogen jaar wat we gelukkig op een positieve manier kunnen afsluiten.

We hebben enkele weken geleden de mantelzorgers in onze gemeente in het zonnetje gezet tijdens de dag van de mantelzorg. Naast een workshop zijn ze ook met een High Tea verwend in het dorpshuis in Rijsbergen. We hebben dit jaar ook wederom veel inwoners van de gemeente Zundert kunnen helpen door het zoeken en inzetten van vrijwilligers.
Voor al deze vrijwilligers binnen onze stichting wordt begin 2018 nog een feestelijke avond georganiseerd, als dank voor hun inzet in 2017.

Geen activiteiten
Zoals bij meerdere bedrijven en instellingen zullen er bij de Stichting Welzijn Zundert in de periode van 25 december tot en met 1 januari 2018 geen activiteiten plaatsvinden.
Het kantoor is van 25 december 2017 tot en met 1 januari 2018 zowel voor publiek als telefonisch gesloten.
De boodschappenplus Bus zal deze periode niet beschikbaar zijn. Dat betekent dat er geen ritten kunnen worden aangevraagd. Dat geldt ook voor de ritten naar de huiskamers in Achtmaal,Wernhout, Rijserf en Nonnekeshof.
Vanaf 2 januari kunnen er weer ritten worden aangevraagd via het bekende telefoonnummer 076-5972200.

Vrijwiiligers gevraagd
Voor de huiskamers zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden de ouderen in de huiskamers te begeleiden bij hun activiteiten. Mocht u daar interesse in hebben dan kunt u contact opnemen met Joyce Franken of Cherynn van Kalmthout van onze stichting.
De Kledingbank is gedurende de periode 25 december 2017 tot en met 1 januari 2018 ook gesloten. Kleding kan wel worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde kledingcontainer bij de kledingbank. Voor de kledingbank zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die hier willen meehelpen tijdens de openingstijden op dinsdagochtend, woensdagmiddag en of donderdagochtend. Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Cherynn van Kalmthout van onze stichting ( 076-5972200).
Wij hopen ook in 2018 een beroep op u te mogen doen voor het welzijn van alle inwoners van de gemeente Zundert. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief