Afbeelding
Foto: vrijwilliger Zonnebloem

Sfeervolle maand dankzij De Zonnebloem

Door: Janny Mathijssen algemeen

RIJSBERGEN - Ook dit jaar kan De Zonnebloem afdeling Rijsbergen, na tal van leuke activiteiten voor haar gasten, spreken van een succesvol jaar. Van bingomiddag tot daguitstapje, van koffieochtend tot fotopresentatie, De Zonnebloem organiseert het voor haar gasten.


Het jaar werd afgesloten met een sfeervolle kerstviering die begon met een eucharistieviering in de Koutershof met medewerking van gemengd koor Voluntate. Daarna was er een gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee met gebak met een muzikaal optreden van Margot Roeken. Met nog een hapje en een drankje werd de middag afgesloten.Ook kregen de gasten nog een kerstpresentje mee naar huis.
Vrijwilligers van De Zonnebloem willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van een gezellig samenzijn tijdens de feestdagen. En dat is zeker weer gelukt. Zij staken zoals vorig jaar de handen uit de mouwen om een kerstdiner aan een aantal gasten te kunnen aanbieden. De vrijwilligers gingen onder leiding van een heuse kok, ook een Zonnebloemvrijwilliger, vol enthousiasme aan de slag. In een kerstsfeervolle ruimte werd een heerlijk diner geserveerd. De gasten genoten met volle teugen. Dit was af te lezen aan de dankbare, tevreden, blije gezichten van de gasten. Al bij al een zeer geslaagde avond.
Alle activiteiten kan de Zonnebloem aan haar gasten aanbieden door de financiële steun, die zij ook dit jaar mochten ontvangen, van diverse lokale verenigingen die de Zonnebloem een warm hart toedragen. Hiervoor hartelijk dank. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief