Afbeelding
Foto: Corné Verschuuren

Laatste winterkampioen vv Zundert

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZUNDERT - Zoals eerder aangegeven, volgt Zundert het beleid van de KNVB.

Bij JO9 teams worden geen uitslagen en standen gepubliceerd. Vanaf JO13, MO13 en hoger wordt de eerste plaats in de najaar competitie niet als officieel kampioenschap gevierd. De najaar competitie is een competitie voor de juiste indeling na de winterstop. Kampioenschappen in de voorjaar competitie worden wel officieel gevierd. Voor JO11 heeft Zundert op voorhand dit jaar een uitzondering vastgesteld. Volgend seizoen wordt in deze leeftijdscategorie ook niet meer met uitslagen en standen gewerkt. Voorheen was er een officiële viering voor en na de winterstop. Dit was dus ook nog de afspraak dit seizoen. Zundert JO11-1 mocht zodoende als laatste team een wintertitel vieren. Omdat men zonder te spelen kampioen werd, vonden afgelopen woensdag de festiviteiten na de laatste training plaats.
Bram van Dongen, Tygo Jongenelen, Niels Kardienaal, Leon Kimwanga, Quinten Lageuse, Luan Neefs en Oumar Samb en leiders Rinus van Dongen, Tom Lageuse en Matty Oppatja van harte gefeliciteerd!

Voorbereiding tweede seizoenshelft
Zundert-1 is de laatste weken niet meer in actie gekomen. De laatste wedstrijd werd helaas verloren, maar de goede prestaties in de eerste acht wedstrijden blijven hangen in het geheugen. De voorbereiding op de tweede seizoenshelft moet leiden tot een goed vervolg in de competitie. Zundert-2 eindigde heel positief met een overwinning in de bekerwedstrijd tegen Gastel.
Oefenprogramma Zundert-1:
Zondag 14 januari TSC-1-Zundert-1 av.12.00u
Dinsdag 16 januari Gilze-1-Zundert-1 av.20.00u
Zaterdag 20 januari Zwaluwe-1-Zundert-1 av.14.30u
Start competitie: Zondag 28 januari ZeelandiaMiddelburg-1-Zundert-1 14.30u
Oefenprogramma Zundert-2:
Zondag 14 januari TSC-2-Zundert-2 av.12.00u
Zondag 21 januari GroenWit-2-Zundert-2 av.11.00u
Zondag 28 januari VVR-2-Zundert-2 av.12.00u
Bekerwedstrijd:
Dinsdag 30 januari Zundert-2-Baronie-2 av.20.30u
Start competitie: Zondag 18-februari Unitas’30-2-Zundert-2 av.11.30u

Nieuwjaarsborrel
Zondag 7 januari is er in plaats van een teerfeest een nieuwjaarsborrel in de kantine. Alle leden, vrijwilligers, ouders van jeugdleden, supporters en sponsoren zijn welkom met partner. De borrel is van 14.00 uur tot 18.00 uur. De selectie en Zundert-VR1 zullen ook hun opwachting maken deze middag nadat zij terugkeren van het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Noteer deze datum dus al in uw nieuwe agenda of kalender. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief