Afbeelding

Twee inbraken in Zundertse Molenstraat

112 Meldingen

ZUNDERT - De politie is op zoek naar getuigen van twee inbraken die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvonden in de Molenstraat in Zundert. Beide inbraken vonden kort na elkaar plaats. Volgens de politie gaat het om zowel een hotel als een outletcenter.

De eigenaar van het hotel vertelde aan de politie dat hij rond 04.45 uur wakker doordat hij gebonk aan zijn slaapkamerdeur hoorde. Er kwamen twee mannen binnen die zijn slaapkamer doorzochten, een derde man bleef bij de voordeur van het woongedeelte staan. Toen het slachtoffer hoorde dat ze het pand verlieten heeft hij direct 112 gebeld. De indringers hebben geld buit gemaakt. Een van de daders had een masker op. Ze hadden aan de achterkant een ruit ingeslagen.

Ongeveer een kwartier later werd ingebroken in een outletwinkel aan dezelfde Moelenstraat. De toegang tot de zaak werd ook hier verschaft door aan de achterzijde een ruit te vernielen. Er zijn jassen en broeken gestolen. Mogelijk zijn de daders met een auto gevlucht.

"Agenten hebben in de omgeving nog tevergeefs naar de daders uitgekeken. De politie stelt een sporen- en een buurtonderzoek in en is op zoek naar getuigen. Of het in beide gevallen om dezelfde inbrekers gaat is nog niet duidelijk", meldt de politie.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief