Afbeelding
Foto: Tom van der Put

Vrouw (87) uit Zundert komt om na het leven na ongeval met taxibus

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

ZUNDERT - Op de Zundertseweg bij Sprundel is dinsdagmiddag een eenzijdig ongeluk gebeurd, waarbij een taxibusje tegen een boom is gereden. Een 87-jarige vrouw uit Zundert, die als passagiere in de bus zat, is hierbij om het leven gekomen. Een andere passagier bleef ongedeerd. De chauffeur is naar het ziekenhuis gebracht. 

De 87-jarige vrouw uit Zundert, raakte gewond en moest gereanimeerd worden. Daarvoor kwam onder andere personeel van de traumaheli ter plaatse. Helaas mocht de hulp niet baten en overleed het slachtoffer ter plaatse. De tweede passagier, een 35-jarige vrouw uit Amsterdam, raakte niet gewond. 

Vermoedelijk is de taxichauffeur, een 62 jarige man uit Etten-Leur, onwel geworden. De man kwam na de aanrijding klem te zitten in de taxi en moest door hulpdiensten uit zijn benarde positie worden bevrijd. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

De weg richting Rucphen was vanwege politieonderzoek naar de precieze toedracht een tijd afgesloten. Inmiddels is deze weer vrijgegeven. 

Ongeval op de Zundertseweg


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief