Afbeelding
Foto: Toutpartout agency

Jubileumeditie Van Gogh Live met Hong Kong Dong

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZUNDERT - In het weekend van 23 en 24 juni organiseert PocoZ (Popcollectief Zundert) weer het gratis toegankelijke, zomerse muziekfestival Van Gogh Live. PocoZ bestaat tien jaar en dat jubileum gaan we vieren! Kom weer proeven van de Zundertse gezelligheid en live muziek. De eerste naam die met trots bekendmaken, is Hong Kong Dong!

Hong Kong Dong is een synth-electronische band uit Gent met drie creatieve geesten, Bolis Popul, die al twee EP’s uitbracht op het DeeWee label van Soulwax, op synths en zang, zijn zus Sarah Yu ook op synths en zang. Bolis/Boris en Sarah Yu kregen de creativiteit vanuit huis mee, Luc Zeebroek (Kamagurka) is hun vader. En wat te denken van gitarist Geoffrey Burton die speelt in de bands van Arno, Daan en op de recente tournee van Triggerfinger gastgitarist was. Naar eigen zeggen: “Hong Kong Dong schept een intrigerende wereld die tegelijkertijd raar en aantrekkelijk is.” Dat kunnen wij alleen maar beamen!
Op de zondagmiddag ontdek je ‘Zunderts Fabricaat’ met lokaal en regionaal talent. De volledige line-up maken we de komende maanden bekend op onze Facebook-pagina www.facebook.com/pocoz.zundert. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief