De beste corsofoto van 2018
De beste corsofoto van 2018 (Foto: Corina Dam)
FOTOALBUM Corso

De mooiste corsofoto's op een rijtje

ZUNDERT - De corsofotowedstrijd vormt ieder jaar een mooi moment om eens rustig terug te blikken op het afgelopen corsojaar. De ruim honderd foto's staan zaterdag en zondag in de Schroefzaal van het Hart van Zundert (CultuurCentrum Zundert. Corina Dam maakte volgens de jury de mooiste corsofoto. Maar er waren meer winnaars. 


Dit jaar waren er, voor het eerst, meerdere categorieën waar winnaars voor gekozen konden worden. Volgens de organisatie kon iedere ingezonden foto voor een categorie verkozen worden door de jury, bestaande uit Myrna Pinxteren, Els Schrauwen en Pierre Luijten. 

Categorieën
Naast 'de mooiste corsofoto' konden foto's verkozen worden als 'Beste bloemenfoto', 'Beste sfeerfoto', 'Beste bouwfoto' en 'Beste emotie foto'. Daarmee vormen de foto's een dwarsdoorsnede van het bloemencorso in al haar facetten. 

De winnaar werd geroemd door de creatieve invalshoek. De foto zit in de bol en vormt daarmee een beeld in een beeld. Daar is van tevoren goed over nagedacht, aldus de jury. De top drie bestond verder uit de foto's van Emma Aarts (2e prijs) en Patrick Havermans (3e prijs). 

Guus Arnouts

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>