Afbeelding
Foto: Corné van Sprundel

Dit jaar opnieuw Zundertse talkshow Café Wankelmoed

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Net als vorig jaar presenteert Peter Dictus in de laatste week van december de theatrale talkshow Café Wankelmoed. Dit keer gaat het om drie afleveringen met als thema: gedeelde identiteit.

Te gast zijn onder meer oud-wielrenner Peter Winnen en de comedian Marlon Kicken. Café Wankelmoed speelt op 28, 29 en 30 december, telkens om 20.30 uur, op locatie in Café In den Anker in Zundert. Café Wankelmoed biedt onverwachte ontmoetingen, theatrale tussenkomsten, stoere verhalen en breekbare gesprekken. Met als overkoepelend thema, een actueel en soms beladen onderwerp: gedeelde identiteit. Wie of wat maakt jou tot wie je bent, tot welke groep je behoort. Of juist niet.

Ziel van Zundert

De eerste avond in Café Wankelmoed is met oud-wielrenner en columnist Peter Winnen en met beeldend kunstenares/singersongwriter Marianna Geraci. De tweede avond zijn onder meer te gast cabaretier Marlon Kicken, Lilian van Elteren van de Afriana Foundation en de drie Syrische acteurs uit de voorstelling Harmonie van vorige zomer. Op de laatste avond gaat het publiek eigenhandig op zoek naar de ziel van Zundert, met onder meer een viertal mannen die hun dorp na hun puberteit verlaten hebben om het elders in Nederland te gaan maken: Jack Nouws, William de Bruyn, Wim Voermans en Cees Jorissen. Meer nog dan in de eerste serie presenteert Café Wankelmoed tal van muzikale en theatrale verrassingen. Het huisorkest bestaat opnieuw uit Sam en Wim Dictus (zoon respectievelijk broer van). De regie is in handen van Corné van Sprundel. Meer informatie en reserveren via e-mail wankelmoed@gmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief