Het was een warme editie van de Van Goghloop.
Het was een warme editie van de Van Goghloop. (Foto: Charles van Campenhout)
fotoalbum

Lekker weer tijdens Van Goghloop Zundert 2019

ZUNDERT - Tijdens de twaalfde editie Van Goghloop Zundert liepen zaterdag 1 juni deelnemers weer op drie verschillende afstanden. Bij twee afstanden was deelname in wedstrijdvorm mogelijk. 


Deelnemers konden deelnemen op de volgende afstanden; proeftijd 2,5 km prestatieloop, Van den Buijs Sanidrome 5 km wedstrijdloop, Van den Buijs Sanidrome 5 km  prestatieloop, WAM 10 km wedstrijdloop en WAM 10 km prestatieloop. Ook werd er een kinderloop georganiseerd op de afstanden 500 meter en 1000 meter. 

De 5 km wedstrijdloop was het hoofdnummer van de dag. Hier kwam Lahsene Bouchikhi met 00:14:29 als eerste over de finish.  Op de 10 km wedstrijdloop finishte Rick Hartogs van vereniging DAK als eerste met een tijd van 00:31:21. Op de 2,5 km prestatieloop was Louis van Oorschot eerste. Hij kwam binnen tien minuten over de finish. 

Kijk voor de rest van de uitslagen hier.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES