Diverse koren strijden om de titel.
Diverse koren strijden om de titel. (Foto: Sandra Smits)
fotoalbum

Tiener- en jongerenkoren strijden om titel tijdens Nationaal Jongerenkoren Festival

  algemeen

RIJSBERGEN - Het Nationaal Jongerenkoren Festival heeft op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 plaatsgevonden in Rijsbergen. Vele tiener- en jongerenkoren zongen meerdere liederen in de St. Bavokerk. 


Het festival werd feestelijk geopend, waarna de competitie startte. Elk koor zingt een inzinglied. Daarnaast zingen ze drie liederen die beoordeeld worden door een vakkundige jury. Ieder koor levert daarbij ook een lid voor de publieksjury. 

Op zaterdagavond werd vanaf 20.30 uur het 30-jarig bestaan groots gevierd in een feesttent met livemuziek. Op zondagochtend werd er gezamenlijk ontbeten, waarna de samen de eucharistie gevierd werd in de kerk. Kort daarna werd de competitie vervolgd. 

Het thema van het festival is dit jaar 'Let's Celebrate'. Plezier, gezelligheid en samenzijn zijn emoties die volgens de organisatie bij het thema passen. 

Kijk voor de uitslag op deze site

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES