Bob de Jong kwam als winnaar uit de 'hel'.
Bob de Jong kwam als winnaar uit de 'hel'. (Foto: WIMO)

Lokale favoriet behoudt ook op tweede dag voorsprong tijdens GTC Rally

  algemeen

ACHTMAAL - Ook tijdens de tweede dag van de GTC Rally weet Bob de Jong zijn voorsprong vast te houden. Hij wist zijn riante voorsprong ondanks diverse pogingen van Jasper van den Heuvel vast te houden. 


Duizenden autofans zijn naar Breda International Airport gekomen om te genieten van het autospektakel. Bob de Jong kon zaterdag met een voorsprong van anderhalve minuut beginnen. Daardoor controleert de lokale favoriet de wedstrijd. Tegen de organisatie vertelde hij geen risico's meer te nemen. "Het was gisteren spannend, want ik wist niet of het stuurhuis stuk was. Uiteindelijk bleek het enkel een olieleiding die los was. Het team had de auto op 10 minuten hersteld." 

Jasper van den Heuvel realiseert zich dat het moeilijk is om de favoriet nog in te halen. Hij liet aan de organisatie weten dat hij een extra spektakel heeft gemaakt van de koers op Breda Airport. "Het zou spannend geweest zijn, maar ik verloor 2'30" en Bob amper 45". Dat maakt het verschil, want we staan op 1'45"..." 

De derde plaats is nog steeds in handen van Roald Leemans. Daar achteraan volgen Melissa Debackere en Gunther Monnens. 

 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief