Bij ondersteunings- en welzijnsvoorzieningen gaat het onder andere ook over mantelzorg.
Bij ondersteunings- en welzijnsvoorzieningen gaat het onder andere ook over mantelzorg.

Enquête naar ondersteunings- en welzijnsvoorzieningen in gemeente

ZUNDERT - De gemeente Zundert wil graag weten wat inwoners van de ondersteunings- en welzijnsvoorzieningen binnen de gemeente vinden. Hierbij valt te denken aan maatschappelijk werk, jongerenwerk, hulp bij financiën, opvoedondersteuning en mantelzorg.


Om een en ander te onderzoeken bevraagt de gemeente haar inwoners de komende periode over de ondersteunings- en welzijnsfaciliteiten in de vorm van een enquête. Een deel van de inwoners heeft via een willekeurige steekproef de enquête schriftelijk ontvangen. De enquête is, voor wie dat wil, ook online op de website van de gemeente in te vullen.

Met de resultaten kunnen speerpunten voor de toekomst bepaald worden. De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Het onderzoek wordt door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitgevoerd, waardoor de gemeente niet kan zien wie welke vragenlijst heeft ingevuld.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Chauffeur C of CE

Bergen op Zoom

Electro monteurs

Zundert

Broodbezorger

Rijsbergen

Elektromonteur industrie m/v

Groot-Ammers, Moerdijk en de Botlek

1ste Autotechnicus

Almkerk

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief